jgn lupa click my heartbeat banner yer!! tq syukran merci tocey Arigatou Gazaimasu Gracias terima kasih

Pages

Followers

Saturday, March 19, 2011

Peraduan iPad 4 Bloggerz Lot.my



Tarikh Tutup : 31 Mei 2011

Terima Jemputan daripada http://lot.my/contest/ 


dua kali jemputan tue...satu 15hb dan satu lagi 16hb...
mula2x malas nak join jugak sebab rasa mcm byk jugak syarat2xnya..kepala pun fening..hehe
tetapi bila dah dijemput 2 kali...dan di tag pula oleh geng giller contest myshaizhar deqlis tak nak menghampakan....jadi  join jugak...mana tau leh dapat hadiah;-)

pepun...
  TQ Mr. Lot sebab nampak My Blog ini yg bernama DeqlisLoveContest
Blog deqlis ini manalah popularpun. Follower's pun baru 163. Ramai ke? lebih satu ramai laa kan??hehe ..pernah menang pun tak sampai ratus2x pun lagi..sebb masih baru...walaubagaimanapun akan terus buat Lucky Draw/Contest/Giveaway kalau menang Peraduan iPad 4 Bloggerz Lot.my (Insya-Allah)

Bagaimana nak menyertai   ???


Nak Tahu apa itu Lot.my??

Lot.my is the perfect online store builder.

  • Easy to UseVery simple and user friendly. Easy for you and your customers.
  • Full FreedomHave full freedom on your store. Manage your biz your own way.
  • Quick SetupNo installation or complex settings. Create your own store in 5 minutes.
  • Beautiful DesignsChange your store design with our beautiful themes and backgrounds.
  • Cash or CreditAccept cash, credit card, Paypal, CIMBClicks, Maybank2U and more.
  • Safe & SecureOnly you can edit your own store. Very safe and highly secure.
  • JOM BACA PENDAPAT TENTANG
     LOT.MY DARI MEDIA


Semudah 4 Langkah

"Sebagai contoh anda ingin menjual kasut, terus daftarkan nama 'kasut' dan secara automatik pengguna akan terus mendapat pautan www.kasut.lot.my. Pelanggan yang melayari laman web itu juga tidak akan keliru kerana semua ‘kedai’ yang terdapat dalam Lot.my di susun mengikut kategori barangan yang dijual. Lot.my turut menyediakan pelbagai tema kepada usahawan untuk memudahkan mereka menukar paparan kedai mereka dengan mudah. Malah setiap modul juga boleh disusun dan dipaparkan mengikut citarasa pemilik kedai."

Mingguan mStar – 2 January 2011
 

Pasarkan Ratusan Produk di Internet

"Portal e-dagang Lot.my bermatlamat membantu usahawan tempatan menceburi perniagaan di Internet. Peniaga boleh memasarkan ratusan produk mereka ke seluruh dunia melalui Internet."

Utusan Malaysia - 23 November 2010
 

Semudah Facebook

"Malahan, belacan pun ada dijual di Lot.my. Ini kerana walaupun peniaga-peniaga dari Malaysia, tetapi pasaran Lot.my luas ke seluruh dunia. Sesiapa saja boleh berniaga di www.lot.my. Memang cepat, kurang dari 5 minit. Kalau boleh buka Facebook, pasti boleh buka kedai di Lot.my."

Agenda Awani, Astro Awani - 18 November 2010
 

Tak Perlu Pengetahuan Teknikal

"Lot.my memberi peluang kepada usahawan baru berkecimpung dengan perniagaan secara atas talian. Malah para pekerja sector awam atau swasta juga boleh membina kedai mereka sendiri menggunakan sistem Lot.my untuk mendapatkan pendapatan sampingan. Para pengguna tidak perlu risau tentang kos operasi dan pengetahuan teknikal kerana platform Lot.my adalah percuma dan mudah digunakan. Pengguna hanya perlu mendaftar domain kedai mereka, menambah produk di kedai serta melakukan promosi kedai."

Utusan Malaysia – 7 Oktober 2010
 

Sistematik dan Kos Efektif

"Satu laman web yang membolehkan usahawan mendedahkan diri kepada dunia perniagaan online secara sistematik dan kos efektif"

Utusan Malaysia - 9 April 2010
 

No Cost, No Technical Know-how

"Lot.my allows people with no technical know-how, to set up an online shop at no cost. The Web-based application allows users to select a design for their storefront, upload their product pictures and get payment through a provided mechanism. The application also helps users track customers and allows them to check what sells on their store. Lot.my is fast gaining interest"

News Straits Times - 19 April 2010
 

Tidak Rumit

"Merupakan sebuah laman web perniagaan yang menyediakan ruang kepada pendaftarnya untuk membuka akaun bagi menjual produk masing-masing. Tidak melibatkan proses perniagaan yang rumit selain boleh menawarkan harga barang yang murah kepada pembeli kerana beberapa kos dapat dielakkan"

Mingguan Malaysia - 17 April 2010
 

Mengubah Pemikiran Masyarakat

"Lot.my adalah satu aplikasi bagi bakal usahawan dan golongan peniaga untuk menjual produk secara terus kepada pelanggan. Dalam masa yang sama, membantu kerajaan membantu sektor e-dagang, sekali gus mengubah pemikiran masyarakat terhadap kebergantungan kepada sektor kerajaan seperti Tekun Nasional, Mara dan institusi kewangan yang lain"

Berita RTM1 - 1 May 2010
 

Satu Penyelesaian

"Lot.my adalah satu penyelesaian bagi mereka yang minat berniaga. Ditubuhkan untuk meluaskan peluang perniagaan secara dalam talian untuk semua rakyat Malaysia"

Utusan Malaysia - 21 April 2010
 

Very Systematic Order and Payment

"As the order and payment mechanism used in Lot.my is very systematic, clients are confident to purchase. They can track the status of their purchase right up to delivery"

News Straits Times - 19 April 2010
 

Menambah Pendapatan Keluarga

"Boleh manfaatkan kepandaian kita dalam teknologi dan IT untuk menambah pendapatan keluarga"

Nasi Lemak Kopi O, TV9 - 2 May 2010
 


Secara keseluruhannya deqlis boleh katakan Lot.My merupakan cara mudah, senang dan flexible serta memberi peluang kepada usahawan kecil dan sederhana mahupun yang telah stabil untuk menjalankan perniagaan Internet, memiliki Kedai Online sendiri demi memperkenalkan kedai dan perniagaan kita kepada umum. seperti kita sedia maklum, perniagaan internet dengan sistem E-Dagang yang berkesan mampu memperkenalkan dan memperkembangkan perniagaan kita dengan lebih berkesan. Jual Online buat surirumah atau secara sambilan juga turut dilakukan untuk menambahkan pendapatan. Jadi 
www.lot.my merupakan platform terbaik untuk mendapatkan Kedai Online kita...

Keterangan lanjut: Jom KLIK SINI
okay... moga2x penerangan ini akan dapat membantu kawan2x lain mengetahui lebih lanjut tentang Lot.My dan jangan lupa kasi menang..:-) jika tak dapat 4 satu pun jadi laa.. 

Klu deqlis tak dapat menang, kasi chance member2x geng giller contest deqlis yang menang

---> Myshaizhar

--> Cute Mum

--> Zanna

--> Nana

--> Cheqggu Azrine

--> dan lain-lain...yg mmg  rasa giller contest...


THANKS...


4 comments:

  1. salam...
    TAHNIAH! deqlis salah seorang pemenang contest abg eq...

    ReplyDelete
  2. w'salam,
    wahhH!!!! excited nak terjah blog abg Eq nie...
    terima kasih kpd semua juri!!...suka2x..
    alhamdulillah ada rezki deqlis:-)
    pagi2x Ahad nie dengar berita baik...:-)

    ReplyDelete
  3. dear deqlis =)
    Tahniah kamu menang GA dari kawaii handmade
    ini 4 digit rahsia anda: 1919

    untuk penebusan hadiah:
    http://www.kawaii-handmade.com/2011/03/pemenang-ga.html

    ReplyDelete
  4. sape nk join contest n mnang hadiah lumayan bleh la click cni ;) http://penglipurlarafasola.blogspot.com/2011/03/april-fool-photo-contest.html

    ReplyDelete

KLIK 1 my HB banner plzzz!!

Blog Archive

My Blog List1