jgn lupa click my heartbeat banner yer!! tq syukran merci tocey Arigatou Gazaimasu Gracias terima kasih

Pages

Followers

Friday, March 4, 2011

Lucky Follower's & Jom Joint My Blog List




klik banner 2 join


due 11.03.2011
tag?
fa10
azatiesayang
nanakimie
MZ
deqlis nak join dalam blog list contest ini kerana..

JOM CHECK KI DOT DOT JAWAPAN DARI PERKATAAN CONTEST ITU SENDIRI GAK..LAYAN!! zASSS!!!!!!!!!!!!

C- Cari ramai blogger yang baru, yang lama, yang tua, yang muda, yang giller..hehe..(giller contest ko!!) jgn mare..ahakz..
O-Oh sehari tanpa join contest bagai kopi yang tiada gula..masalah tuih..! hehe
N-Nak promosikan jugak blog sendiri  yang tak  berapa nak fofulerrrr nieh..heheh
T-Tambahan pula join contest nie meningkatkan daya kretiviti, daya ingatan dan lain2 daya... sebab kekadang kena layan entri kreatif ikut penganjur dan kekadang kena ingat kisah2x lama... dan macam2x lagi kan?? pastu..klu menang mmg yabedabedu debaboommmmm laaa... BONUS laa kan?? hehe..
E-Eh!! Bloglist contest nie mesti laa membantu memudahkan geng contest debaboom tuk join dan tag kawan2x..betui tak??hehe..lagi laa bagus kerja maca sepasukan... klu salah seorang geng yg menang mesti tumpang hepi... sebab bg deqlis kemenangam memanglah diingini tetapi keseronokan sebenar walau kekadang hadiah Rm10 sekalipun amat menggembirakan hati.. kira terapi hati jugak kot..kasi hepi tatkala sedih ke ngan kehidupan seharian...issh tetiba lak nak emo hehe.. Eh! eh! ada yang angguk tue?? betui laa kan kan kan??hehe

S-Suka laa ada bloglist contest sebab semua geng bersaing secara sihat dan menyihatkan badan...ekekeke...Semua blogger akan rasa sayang menyayang antara satu sama lain..eceh..dah macam nak jawab soalan pekse lakk..hehe

T-Tentulah klu dah ramai yg join geng contest debaboom, peluang nak mencuba nasib tue lebih banyak kan kan kan??? lepas nie klu ada yang rajin anjurkan gathering leh laa join:-)



namakan group list ini?

GENG CONTEST DEBABOOM

Jika ada gathering blogger yg kaki contest/lucky draw/giveaway saya AKAN(insyaallah) joint dan gathering yg  suka/ingin sertai/anjurkan
.............
YES!!..insyaAllah akan join.
.deqlis suka macam Nana kata wat port luck bawak bekal masing2 
dari rumah kita p bersantai kat mana-mana... 
BBQ  pun best.. main badminton ke, best jugak:-)
cuma bowling deqlis tak reti sangat daaa..!! huhu.. klu nak deqlis join kena laa ada org yg sudi ajar aka jadi tok guru deqlis...haha..
klu tak mesti bola masuk longkang,,,hehe.


1 comment:

  1. tahniah deqlis..

    menang berganda. he he he. nanti email yek. TQ

    ReplyDelete

KLIK 1 my HB banner plzzz!!

Blog Archive

My Blog List1