jgn lupa click my heartbeat banner yer!! tq syukran merci tocey Arigatou Gazaimasu Gracias terima kasih

Pages

Followers

Sunday, January 30, 2011

CONTEST AKU & STRAW



KATEGORI INDIVIDU:

KATEGORI EDIT PUNYE:
klik jika photo nyer hilang..hihi

happy birthday on 31 Jan...moga pjg umur dan murah rezeki.AMin.

uools nak join?
klik utk join
sebelum 31 Jan 2011

Wednesday, January 26, 2011

NEW BLOG LAUNCH GIVEAWAY !


Di atas pembukaan blog baru
pemiliknya bermurah hati mengadakan GA beg di atas kepada peserta bertuah. Undian dibuat setelah
blog baru tersebit mencecah 70 orang follower.. me yg ke 64 okay..
so lagi 6 orang..

nak tahu apa yg di jual di blog baru??
kenalah singgah ya! pemiliknya Ariana..seorang yg concern about health, skincare and weights
salam kenai dari deqlis..

harap me luck..sebb berkenan sangat beb tue:0)


Awokpenyu.Kidz Giveaway



me dah LIKE Awokpenyu.Kids @ FB..

nie info latest:
sale! sale! sale! 10% discount who eva make purchase till 31 January 2011. order now and make your kids smiles :)

 join sebelum atau pada 25 Feb 2011
KLIK SINI atau Banner    

comey tui... hrp2x me ada luck :-)                  

Tuesday, January 25, 2011

1st Giveaway dariputrajayakesabakbernam



Salam...wow2x...pilih laa deqlis sebagai pemenang!!.leh gitue wat rayuan lak kat sini huhu,..
sebabnya?? sebabnya deqlis mmg peminat setem..

tara!!!..ni laa antara pic2x setem2x deqlis..




salam kenai ya. 
deqlis juga mencari blogger yang minat mengumpul setem utk mengembalikan zaman bertukar-tukar setem ..


nak tag:
cikpuanhady
shahjiehan

tamat 26 Jan 2011

Ummi Zayda 1st Giveaway..yayy~~


salam, deqlis join yer..
i like red color...so tgk unit tul telefon coco cola red color nie..teruja tui
alangkah bahagianyer klu deqlis dapat...n leh menang GA nie..

Ni lah hadiahnya - telephone tin coca cola, menarik kan?

wish me luck okay!!
join sebelum 25 Feb 2011
utk join

deqlis b h u

Hadiah FM dari Abu Dhabi



cepat join... tarikh tamat 25 jan 2011...today... ada masa 8-9 jam lagi..

Sunday, January 23, 2011

SAya Fobia Dengan Dot Dot Dot




dEQLIS??? Fobia ku lain dari yang lain...hahaha...
sebenarnya fobia dengan bunyi tone SMS yang tone Nokia standard tue.....
mmg takleh dengar sebab fobia plus rasa tertekan jerk.. al-kisahnya dulu2x guna bunyi tone di hp pertama ku ... masa tu mula keje...bos asyik2x sms tak kira siang, malam, tengah malam, subuh2x (kira tak kira masa lah) pastu hantar sms suka berjela...byk tui sekali masuk... tau2 jer lah Nokia lama masa tu muat 10 message jer...klu tak delete, x leh laa masuk sms baru... nasib laa dpt bos yg cenggitu suka sms dari direst call!!.. masa tu mmg fobia tui bunyi tone received sms... sampai sekrang tak suka tone tu..mmg guna nada bunyi yg lain...!!!....klu dgr lagi sekarang pun seriauuu jer rasa...!! tetiba rasa cam tertekan macam masa kerja dulu..


okay..
nak tag:

azatiesayang
fa10
Mila
milli molly
Cute Mummy
Cute Mum
Nana

(akan inform di Shoutmix atau komen)

Thanks..


GIVEAWAY DANIEL ADIE: Diary Motivation 2011





 nak tag:

Zanna
azatiesayang

Close date: 27hb Jan 2011

Saturday, January 22, 2011

What’s Your Colour Contest

my fav color 
red, black & white
pantang jumpe mende merah nak bergambo!! hehe..

Friday, January 21, 2011

CG ZUE BIRTHDAY GIVEAWAY ... CONTEST





SAlam Kenai buat Cikgu Zue...

deqlis join GA ya..

berkenalan dgn CG Zue?
dan ingin join GA ini?
KLIK BANNER DI BAWAH...

Lucky Giveaway by Littleimie




nak tag:
fa10
daya
Ms Asida

Tarikh Tutup Penyertaan
28 February 2011.

my giveaways gallery's NEW YEAR GIVEAWAY by heartbeat.my



KLik BanNer atau SINi Utk JoIn

Yg Deqlis Suka..!
yang ini..

                                

 
atau yang ini

personalized , color couple mugs



Tarikh tutup: 2/2/2011.
Hanya seorang pemenang yang bertuah .

Giveaway by Ilya Alias







Hadiah :
Pemenang utama akan mendapat :
^^sebuah buku karya Ilya Alias, yang akan ditandatangani special untuk anda.
^^Penanda buku cantik untuk anda ^^



nak tag

Zanna
fa10
Hezesuze
Mata Hati
Shahjiehan

Tarikh Give away: 17 Januari 2011 – 27 Januari 2011

LYNN'S BURSDAY GIVEAWAY






tag:
Zanna
Kak Hezesuze
cikpuanhady

my birthday giveaway


teka birthday:
12hb atau 6hb

tamat 12hb 

Alycia 1st Giveaway ...




due: 31 Jan 2011
nak join? kLIK SINI

TEPUNG DAN KEK


nak join:

GA task:
Tuliskan sekali nama penuh 2 budak lelaki yang suka kek nih ya.. (pastikan betul ya..)

Jwpn deqlis :
Muhammad Akif Mirza bin Muhammad Hijrah
dan Muhammad Harraz Mirza bin Muhammad Hijrah


minta izin..deqlis masukkan url blog penganjur dlm my bloglist ya..:-)

Saatku Milikmu Contest

syarat2 klik di bawah ini

click pic to enlarge..:-)

saat perkenalan:

bg dialog sikit ya!

deqlis: Hello nak cakap dgn siapa?
hubby (masa tu lum lagi): Ellismelia..! ada call kan tadi? suruh saya call balik?
deqlis: mana ada... (dlm ati ku berkata...eh mamat nie perasan lak kita call dia)
hubby: tadi opismate kata Ellismelia call.
deqlis: mana ada!! (dlm ati kata lg x faham bhs ker mamat nie)
hubby: hmm tapi sy ada dapat note minta call Ellismelia semula.
deqlis: mana ada call? tak faham ke?? eh awak nie perasan erkk?? takde...takde...takde!!!!!!!!!!!!! 
saya takde call saper2x pun tadi... (sambil garu2 kepala yg tak gatal..geram pun ada)

Tiba2x..

mak deqlis: apa bising2x tue?
deqlis: nie ada orang call...sibuk2x kata ellis call dia laa  mak!!
mak deqlis: ohh Hafiz ye..! a'ah mak yang call dia tadi
deqlis: ....?? (dlm ati malu nyer aku tp nk menang jugakk miahahaha)
so terus jawab talian telefon rumah yg masih lum terputus...!

deqlis: haa...bukan sy yg call ye, mak saya yg call..!!!
hubby: (sengih kot )
terus mu mum yg cakap ngan my hb sekarang nie..

itulah antara saat2 awal perkenalan...gado2x dulu dlm tepon..masing2 jual mahal...
hehe..

lepas tu mulalah kisah perkenalan dan percintaan PJJ... 
apa itu PJJ? percintaan jarak jauh..hehe..

oklah..setakat nie..memeriahkan Contest nie..
klu suka citer deqlis pilih laa me as pemenang:-)

Thanks..^__^

Peraduan tamat pada 30.01.2011 (11.59pm)

Contest Collage Kesayanganku




 Nie memang Collage Kesayangan Deqlis... kenangan manis pada hari perkahwinan..
Sweet Momories..:-)

deqlis dengan hubby di Bukit TInggi, Pahang.

cantik tak?? buat sendiri tau..hrp suka collape nie:-)


nak tag:
fa10
Mila
Fieza79

jom join
KLIK SINI syarat2 lanjut
tarikh contest ini berlangsung bermula 18/1/2011 - 18/2/2011



ADIANIEZ GIVEAWAY : RIANG RIA DARA BERDUA


Photobucket




HADIAH CADANGAN UNTUK Besdey Girl
Nurin & Syuhada


Tempah Mini Tee  
tgh sales RM20 /pcs






boleh customized nak buh pic Nurin & Syuhada :-)




nak tambah hadiah nie lain pun boleh macam2x ada dekat HEARTBEAT.MY..


contohnya nie

Puzzle 
tgh sales RM19.00 each




boleh laa buat puzzle picture besdey gurlz n mum dad sekali:-)


...klu berkenan boleh laa pilih banyak lagi barangan lain yg boleh cuztomized dekat HEARTBEAT.MY..
 nie..


haa uools yg lain pun jika nak cari hadiah besdey atau nak tempah couple T'shirt pun boleh tempah dekat HEARTBEAT.MY.. nie..
seronokkan boleh customized!!!


GA nie anjuran:
Photobucket


17.1.2011 @ 4.17 pm
hingga
23.2.2011 @ 9:20 pm

Thursday, January 20, 2011

i♥contestblog 1st GiveAway



nak j0in??..


due date : 27th Mac 2011

 teka birthday asid ialah:-

23rd March 1982


nak tag :-
Zanna
azatiesayang




ig deqlis tak follow lagi inform ya..sebb nak follow tak dapat not available pulak
macam kat bawah nie deqlis print screen.TQVM...n plz coin me in...Teng!

Cinta Hati 1st Giveaway



Syarat-syaratnye senang jer:


# First,mesti follow blog Cinta Aku dan Dia. Ini penting tuk memudahkan korang semua tau perkembangannye.
# Make sure korang tinggalkan jejak di ruangan ''Drop your link here'' okeyy.
# Buat satu entry yg sangat2 menarik tentang ''Cinta Hati 1st Giveaway''. Kemudian,copy banner kat atas ni di sidebar korang & linkkan terus ke blog nie.
# Lepas da ciap wat entry tu,pandai2 la tinggalkan link korang kat ruangan komen k?
# Tag 3orang bloggers tuk join yer.
# Hanya sorang pemenang yg bertuah akan dipilih secara random. 


nak tag: fa10, cuteMum dan cikpuanhady


TARIKH TUTUP: 31 JANUARI 2011
(sebarang pindaan akn diberitahu) 

to  joining this GA..KLIK KLIK KLIK

Wednesday, January 19, 2011

“suatu ketika dulu…..1st contest bersama annurkasehcollections”


join GA



“suatu ketika dulu.....
insan yang telah dibulatkan muka itu 
adalah aku, 
ketika itu 
aku menyertai pertandingan koir di sekolah.. 
nganga mulut besar2x..
suara saprano kalah NIng Baizura!!
oohh! Nasib baik lalat jer tak masuk..!
miahahaha!!!..
korunk tahu??
hajat hati nak menang no.1
 tapi 
sorry ingat2x lupa no.2 ke 3 jerr yabedabedu..
ker takde nombor?? keh keh keh..
lama sudah..
 lihat shj tahun 88 tertera di situ
ketika aku darjah 1
klu nak tau umur ku...
hah!! mu kiro lerr sendirik!!
bukan 1 series
bukan 2 series..haha
insyaAllah panjang umur ber series-series..
Amin ..... pepun kenangan indah tersemat dihati..:o)"



NAMA PENGIRIM: Ellismelia
NAMA ID FOLLOWER: deqlis
REFERRER:dari blog Malaysia Contest

tag 2 orang kawan

Kak Hezesuze
adik Suna Husna


Tarikh Tutup :
28 feb 2011




nak join??
KLIK SINI

New year Gveaway Pt.1




 Pernahkah anda ke KedaiGambarKami ? 
Hmm jika masih belum pernah ke sini, jangan lepaskan peluang  ya...! 
Photo-photo menarik pasti menawan kalbu... lihat sahaja teknik2x fotografi yang digunakan cukup mencantikkan photo perkahwinan, photo bunga, photo family dan lain-lain...teknik bokeh yg paling deqlis suka.... dan photo wedding tue klu i tengok mmg jeles2x giller laa.. ada kisah yg sedih disebalik photo wedding I dulu... huk huk huk... klu nak cerita panjang berjela pula... 
so back to KedaiGambarKami
jom tengok antara photo2x 
hasil kreativiti
 mereka!
awesome!!...nice picture... i like it very much..

wow!! photobook pun cun ... look simple, nice & elegance!.
wedding picture... beautiful...!

hmm..teringat deqlis kata2x di bawah nie bila melihat photo2 KedaiGambarKami nie
gambar biasa2x boleh jadi luar biasa yg cantek2x...:-)

"When you photograph people in colour you photograph their clothes. But when you photograph people in B&W, you photograph their souls! "

sungguh cantik...!

dan jika uools masih tak percaya?? JOM KITA DENGAR KATA2x
customer yg puas hati...


Alycia says.... (13th Aug 2010)


cantik dan comey sangat... suka suka ... alycia sajer ajer tunjuk kat mak & adik-adik ... diaorang pun suka tengok... nanti cakap nak tempah ... lagi pun alycia senang sangat deal dengan Cat ni... servis pun cepat dan pantas... tq yer Cat ... Insya allah, di lain masa dan ketika alycia pasti akan order lagi... tq so much Cat ;) (klik sini utk selanjutnya...)


Aslisa Shaz says... (26th Oct 2010)



pe yg mengembirakan...hemm..ala biasa jer...kn mama duk tunggu photobook yg tempah kt blog catlina ari 2...so hari ni photobook 2 dh smpai kt tgn...hemm...happy la bila bukak je kotak yg diterima tgk2 ada cute photobook...alahai comelnya....berbaloi2 menunggu n mengorder dr catlina...(klik sini utk selanjutnya..) 

Maznita says... (4 Jan 2011)


Alhamdulillah memang teramat berpuas hati ngan hasilnyer.. thanks to Cat for the luvly photobook.Sure will come back to you for next order...Kalau ade promosi jgn lupa roger erk.. hehe

Dah lama dah kan besde party Ira & Hana tp br skrg dpt tgk pbook majlis aritue.. hehe. Ade reason disebaliknyer ekceli.. Mama x cukup ongkos nk buat sekali harung means hire photographer & trs buat photobook.. so sbb tu la mama buat pelan2.. satu per satu..Alhamdulillah hasilnyer amat memuaskan hati..
 (klik sini untuk selanjutnya)

Nurul Baizura says....

Siapa yang belum pernah terjah Kedai Gambar Kami ? tak kenal maka tak cinta kan ? lagi pulak owners nya memang peramah ! ....

Sebenarnya konon konon nak tukar baju anak anak masa photoshoot, tapi disebabkan masing masing meragam sebab tak cukup tidur sebenarnya, lagi pulak diorang dah nampak playground, masing masing mood berphotoshoot dah ke lain..hehe..tapi, gambar gambar tu tetap perfect ! Jomlah kita layan pic pulak.. banyak lagi pic pic lain sebenarnya. . insyaAllah akan diabadikan dalam Photobook !
 (klik sini utk selanjutnya)
WOW!!..kata2x customer pun buat I LIKE it ummpphh! 

It's more than meets the eyes! Jom ke 
____________________________________________

___________________________________________

_________________________________

_______________________

_____________

______

_
END


KLIK 1 my HB banner plzzz!!

Blog Archive

My Blog List1