jgn lupa click my heartbeat banner yer!! tq syukran merci tocey Arigatou Gazaimasu Gracias terima kasih

Pages

Followers

Tuesday, May 31, 2011

1st Lucky Draw Giveaway KZNabihah Boutique


STICKY POST (3)  HINGGA 31 MEI 2011

Menjengah koleksi pakaian wanita yang terdapat di KZNabihah Boutique
memenuhi citarasa wanita semasa


Eh.. ada Lucky Draw untuk blogger bertuah


1st Luck Draw Giveaway KZNabihah Boutique



Tapi kita tengok dulu syarat-syarat nya



Bila tengok tang hadiah.. uisshh lumayan seh betul-betul kasi semangat nak hantar cepat penyertaan..hehehe


Jangan tunggu lama-lama hantar penyertaan korang dengan pantas kepada cik penganjur. Manalah tahu salah satu hadiah menjadi milik korang.. kan best tu!

deqlis NAk TAG
~ fadzillah kamarudin
~ Nanakimie
~ Jieda

meh berkenalan dengan....

MACAM 2 YG ADA DIJUAL..BOLEH PILIH SAMADA MAHU MELAWAT DI BLOG KZNABIHAH BUTIK..ATAU BOLEH  JUGA SINGGAH DI FB TRENDY SHAWL..


deqlis ada blog personal SINI
tetapi utk bloglist deqlis ada blog khas di sini
jadi deqlis masukkan semua bloglist di situ ya..
harap penyertaan di terima TQ.

Sunday, May 29, 2011

Saya Mahu Lost World of Tambun Ipoh White Coffee dari Eyriqazz.Com


Small Contest | Lost World Of Tambun Ipoh White Coffee
Saya Mahu Lost World of Tambun Ipoh White Coffee dari Eyriqazz.Com kerana
Lost World of Tambun Ipoh White Coffee ini ingin sekali membasahi tekakku yang kering, menyusuri lorong tekakku, memberi nikmat kelazatan kopi putih sebenar dan memberi khasiat serta tenaganya padaku......................

 (tidak lebih dari 30 patah perkataan) di entry anda itu.

tarikh tutup: 6 Jun 2011

deqlis nak tag semua follower

JOM SERTAI : 

Friday, May 27, 2011

Cik Ayu Buat Contest: Blog Paling Cute!!!


GA HEADER CUTE + CANTIK??

deqlis join yer...pilih header bloglist deqlis...
sebab blog lain rasa cam tak cute ekekeke...l

nak join klik banner

nie laa...
jemput singgah.. klu nak exchange link bg tau jerk ya..!
blog ni masih baru dikemaskini...
harap diterima
singgah blog nie


deqlis nak tag:
Fadzillah Kamarudin
anim
Cik Bintang

Giveaway Happy Moment


nak join klik banner

Contest Ce teka by Nea Flerida




Syarat2 mudah jer! :)

1. Buat Entry ringkas pastikan ada link blog nie. DONE
2. Add banner di side bar DONE
3. Add link blog nie kt bloglist. DONE DI SINI
2. Teka gambar apa sebenarnya yang ada di banner contest -->DONE
3. Tinggalkan link dengan format macam nie. DONE
Nama : 
Link :
Jawapan :

Hint : Gambar betul sebelum di edit ada kat entry2 yang lepas. tapi bukan entry contest yer kawan2 :)

Tarikh tutup : 20 June 2011

1st GA bintanghatyku

Giveaway Ulang Tahun Pertama QUEENPINK



Nak join??


"Ulangtahun ke-3 NUSHA"


Klik banner untuk join..


Selamat ulangtahun ke 3 ya!....


3 perkara sis deqlis nak wish


1. Moga kekal bahagia
2. Moga sampai ke jinjang pelamin
3. Moga jadi romantik couple hingga ke tua...hihi




sis nk tag:


Anim dan azatiesayang

1st Give Away - Nak bagi hadiah!!!


Nak hadiah???
Senang aje...juz follow dis step.  Syaratnya mudah!
Wah!! pasti laa nak...heheh
harap2x laa dpt erkk..

-  haruslah mempunyai acc facebook
-  mempunyai blog sendiri..
-  jadi follower kepada blog Zone ChanteQ Collection
-  juga sudi2 kanlah follow blog Zone ChanteQ Shoppe ini jua yaa =)
-  sila LIKE fan page Zone ChanteQ Collection serta Zone ChanteQ Shoppe di laman Facebook
-  buat 1 (satu) entry tentang contest ini di blog anda
-  kemudian tinggalkan link di ruangan komen
-  nantikan 5th June untuk mengetahui adakah anda yang bertuah itu

Hadiah menarik menanti tiga pemenang utama:
1x set choker+subang
2x bling-blingsticker cellphone



Till 5th June 2011 

Thursday, May 26, 2011

2nd Batch Manis2Madu Luckys Follower



deqlis join...

tinggal di Bukit Jalil

dah LIKE FB ID : Ellismelia Mohamad

tag semua yg nak join

GA tamat: 31 Mei 2011

Contest Best Photo of Me by Yqnq Ellyana



 Awas!! sis deqlis nak baling bola nie kat Ellyana!!!...hehe... 
amacam ada gayo pemain futball dakk?? ekekekeke..
gambar nie dekat genting.... depan kaunter nak check in hotel ... 
byk iklan bola 3D nie  akak pun bergambo ler hihi



uools nak join jugak?? hadiah menarik tau....
deqlis nak tag:


Cute Mum
cikpuanhady
anim
jieda





::pemenang tempat 1 dan 2::





baju yang cantik-cantik tajaan dari GIRL BLOG
click GIRL BLOG untuk tengok hadiah bakal pemenang dapat ye


::pemenang tempat ke 3,4,dan 5::

Ayun Ayunar


shawls dari Ayun Ayunar
click AYUN AYUNAR untuk lihat hadiah



Mari Join Teka Percutian Deqlis di 4th batch GA Deqlis
Jom Join HeartBeat!
hmm terasa nak makan dodol sedap? dodol segitiga pun ada Confirm Sedap! klik jgn tak klik:-)

" Mr iZzo 1st GiveAway free T-Shirt"


Klik banner untuk join..

Salam, nak join GA nie kena komen kan? deqlis nk komen apa ya...overall blog Mr Izzo nie okay.
cuma mungkin ruang entri iaitu lebar entri klu boleh dilebarkan sedikit. Mungkin column side bar tue pilih 1 side shj, takde 2 side bar di sebelah kanan pun takper kot... pandangan deqlis jer laa...sebab deqlis suka tengok ruangan bacaan tu luas. Klu letak gambo besar2x lagi deqlis puas tgk... 

dan satu lagi widget Follower tu lebik sesuai letak di bahagian atas blog , rasanya mende nie deqlis pernah baca kat blog otai2x... supaya peminat yg nak follow tu senang nampak widget follower kita...tu je..

tu jer rasanya...:)

Jom Join HeartBeat!

::SAUDAGAR MUSAFIR CHEESETART GIVEAWAY..!!::.


 
 
ini banner


Hadiahnya..:-

~1st Prize ~ worth RM57
(1 set Kopi Uncang + Teh Tarik Uncang)
(25 pcs mini mix filling cheesetart + 25 pcs mini cheese fruits tart)

~2nd Prize ~ worth RM41.50
(1 set Kopi Uncang + Teh Tarik Uncang)
(15 pcs mini mix filling cheesetart + 15 pcs mini cheese fruits tart)

~ 3rd Prize ~ worth RM32.50
(1 set Kopi Uncang + Teh Tarik Uncang)
(9 pcs mini mix filling cheesetart + 9 pcs mini cheese fruits tart)

~Setiap peserta/penyertaan akan mendapat diskaun sebanyak RM5 untuk sekali pembelian/tempahan sahaja di Saudagar Musafir Online..^_^...best kan..!!!~

GA Jemari Emmie






nak tag:
Nana
Cute Mum
jieda
Cempaka Kuning

Jom join KLIK SINI

"lovely thread garden 1st giveaway"




NAK JOIN KLIK BANNER
TARIKH TUTUP 21 JUN 2011


hadiah 1 : lovely tatting bracelet
hadiah 2 : 2pcs lovely tatting heart
hadiah 3 : 11pcs mix lovely cute tatting flower + butterfly + heart
hadiah 4 : mix lovely thread
hadiah 5 : misteri ;)

1st GiveAway by PinkUmmi



KLIK BANNER UNTUK JOIN.

(Jangan lupa mention DEQLIS as Referrer yer...TQ)
Jom ramai join 1st GiveAway by PinkUmmi yang dianjurkan oleh

Referral saya- IntanBerLian

Syarat 1st GiveAway by PinkUmmi ni kena jawab 3 soalan.
Dah pi redah blog PinkUmmi ni....deqlis cuba jawab, harap2 betullah ye.

1: Nur Auni Najwa binti Mohd Fadeli
2: Pada 05hb April jam 1719 (5.19ptg)
3: Terlebih due date.

deqlis nak tag:
shaizhar
cheqgu azrine
nana
anim
ieYla
princess Nur
pupel Liyana
dan semua yg deqlis jemput:)




Mari Join Teka Percutian Deqlis di 4th batch GA Deqlis
Jom Join HeartBeat!
terasa nak makan dodol? dodol segitiga pun ada Confirm Sedap!

Giveaway Who's The Winner ?



click banner untuk join
deqlis teka Kelantan menang!
<<sokong Kelate sebab suka kuih AKok punya pasai hehe...:)>>
deqlis tag
sis MZ
sis azatiesayang
Cik Rose Cute


Mari Join Teka Percutian Deqlis di 4th batch GA Deqlis
Jom Join HeartBeat!
terasa nak makan dodol? dodol segitiga pun ada Confirm Sedap!

Contest Happy Birthday Aidid..!!!



click banner untuk join
closing date 26 may 2011

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
Nama: Khalisa Iman
Tarikh Lahir: 18 Sept 2007
(anak buah ku)
-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*


HAPPY BIRTHDAY AIDID!!


-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Wednesday, May 25, 2011

Sweet N Pretty 1st Anniversary GIVEAWAY



Photobucket

deqlis join
due date 10.06.2011...


komen atau cadangan yang bernas untuk blog 
deqlis berikan kat sini jer laa yer.. 


1. Blog header mungkin kena tukar kepada header yang ada pic yang menarik ttg biz ini.


2. dari segi susunan dah ok rasanya... dah nampak kemas dan teratur...


3. blog nie mungkin lebih meriah jika ada exchange link /banner dengan peniaga2x online lain...





Mari Join Teka Percutian Deqlis di 4th batch GA Deqlis
Jom Join HeartBeat!
terasa nak makan dodol? dodol segitiga pun ada Confirm Sedap!


2nd GIVEAWAY MAKBED'S JOURNAL



Nak join klik banner
Tarikh Tutup : 25/05/2011

deqlis nak join GA Makbed sebab lain dari yang lain... Makbed nak suruh kita cerita pengalaman kita semasa mengandung, bersalin or berpantang.. Macam best je kan..(deqlis yg baca entri2 yg bertanding ada yang syokk jer baca sampai rasa esok jugak nak bersalin...ada yg kecut2x gak nak beranak nie erkk, pepun deqlis yg masih menanti cahaya mata nie, tetap ingin kan cahaya mata, walaupun baca entri2x naik seriyau daku..hahaha... pepun ingat kata2 my mum, mmg klu ikutkan nak bersalin/beranak tu seksa rasa macam tak mau mengandung dah lagi...tapi bila dah kuar baby tgk baby tu ras anam mengandung lagi dan lagi...itu kat amy mum laaa...

hmm deqlis nak join jugak lah walau last2 minute menaip memalam nie.... Yela, boleh kongsi2 cerita jugak.... hihii... deqlis nak cerita pasal pengalaman my mum ketika mengandungkan deqlis..

dipendekkan cerita,
masa my mum mengandungkan deqlis dulu my mum tinggal di sebuah kampung....
satu kampung mmg tahu my mum sedang mengandung...
satu hari my mum yg sedang berjalan2x di dalam kampung, melihat sepasang suami isteri yang duduk di veranda rumah sambil makan nenas cicah menyicah... woww! klu deqlis pun pasti terleleh ayak liuk wooo...
hehe..
so adik yg makan nenas ngan hubby dia tu pun pelawa my mum makan nenas
my mum ngan segan silu...ntah kenapa dia segan kor sebab diorang baru kahwin... ntah sebab apa laa kena interview laa my mum...dia segan nak jamah cikit nenas potong cicah kicap+cili tue..

haa.. dlm ati teringin dahhh...ala cam mengidammm laa...dah mengandungkan deqlis kan???
ker deqlis yg nak makan?? keh keh keh..

balik dari berlalu rumah yg dok makan2x nenas tadi, terus my mum p kedai beli 1 biji nenas....
balik di belah2x cub naik punya...siap wat cicah kicap +cili bagai jugak..
my mum pun makan lah dengan penuh berseleranya...
akhirnya...
-
-
-
-
-
-
-
-
my mum makan sampai 1 biji nenas tue...masa tu mengandungkan deqlis laa woiiii...
hah...
pastu my mum muntah2x laaa....

1 kampung laa heboh my mum keguguran....

-
-
-
hmmm tapi mesti uools tau...my mum tak keguguran punya..sebab deqlis nie wujud kat muka bumi ni kan??
adehhh klu tak takkan leh menaip memalam nie join GA mu MAKBED..hihi..

al-kisahnya...
rupa-rupanya...my mum memuntahkan balik
semua nenas2x yg dia makan tue...entah ngan gaya apanya...
my mum citer, lepas makan perut dia memulas teruk gak..so bila tak sedap badan tue,
terus my mum jolok laa mulut nya utk kuarkan balik segala nenas yg di makan..
mmg kuar habiss laa nenas2x tue...

my mum uwekkk uwekk...mengeluarkan atau memuntahkan nenas tu laa org kampung ingat
my mum dah keguguran..sebab teruk yg amat keadaan my mum masa tue...
tapi alhamdulillah sebab deqlis nak kuar jugak melihat dunia dan alam fana ini...

maka kuarlaa babyy comey yang sekrang tgh menaip nie

"deqlis "

hihi... comey lagi kaa?? keh keh keh...


sekian MAKBED...klu jln cerita tak sedap ke...sorry laa siyes deqlis takde nak edit2x dah...belasah jer laa..hihi

klu suka vote ya..hehe..

ok..chan chin chau

1st giveaway Colours Of Melody


Join GA yg dianjurkn olehhttp://coloursofmelody.blogspot.com sempena biz penganjur makin maju.Alhamdllh.
Cara nak join GA nie mudah sahaja..





1st prizes!


> Padini's Outfits 
*** picture akan alice letak after da tau sape pemenang, since alice tak tau saiz dan jantina the lucky one.

2nd prizes!


> Body shop's perfume :)
CHYMARA,
one of my favourite :)



3rd prizes!

> Garnier's Products, HAHAHAHA
alice bagi dari cleanser, toner, moisturizer 



KLIK 1 my HB banner plzzz!!

Blog Archive

My Blog List1