jgn lupa click my heartbeat banner yer!! tq syukran merci tocey Arigatou Gazaimasu Gracias terima kasih

Pages

Followers

Thursday, June 30, 2011

JOM JOIN TEKA-TEKI SYAWALSIMPSONS N MENANG


Hi, me nak cuba nasib saje
Harap-harap betul la.. hehehhe

Ada sapa2 nak join tak??? Ha meh baca syarat2nya:
Siapa-siapa nak join boleh click link ini


Buat satu Entry yang bertajuk JOM JOIN TEKA-TEKI SYAWALSIMPSONS N MENANG 

taruk Banner kat atas kat entry korang tau 

x yah bagi jawapan kat entry....juz bagi jawapan kat comment box entry ni je tau.. ops lupa soalannyer..klo tak macam mana nak jawab kan...

SOALAN : DIMANAKAH SYAWALSIMPSONS AKAN BERCUTI MINGGU HADAPAN KLU : Dalam Malaysia tempat yang ada waterworld 

2 pemenang akan di cari dengan jawapan yang tepat 

Hadiah : mestilah barangan dari tempat Cuti2 Malaysia aku nanti

Monday, June 27, 2011

Saturday, June 25, 2011

Attack The Block Movies Contest By Deqlis

(((( melekat ngan gam gajah hingga 30 JUN 2011...entry baru klik older post))))


nak menang tiket wayang free??
deqlis mencari 14 pemenang bertuah...
"Yang berada di seluruh Malaysia boleh sertai contest ini kerana tiket wayang boleh ditonton di pawagam berdekatan anda TIDAK semestinya menetap area Klang Valley sahaja... jika di Perak, klu uools menang, pergilah menonton di pawagam Ipoh..:-)"
EXTRA hadiah buat pemenang akan mendapat headset!!!.. 
bagaimana caranya..jom lihat
SYARAT-SYARAT PENYERTAAN:

CEPAT JOIN!! LAST DATE 30 JUN 2011

Friday, June 24, 2011

BANNER BOX LUCKY DRAW BULAN JUN by eQuRlz


deqlis nak tag:

Nanakimie
Nana
Mama Zharfan
azatiesayang


jom lawat blog utama sis

my blog banner pun ada di sana ya..thanks:-)

nak join klik sini

Thursday, June 23, 2011

lucky draw by norliza989


setiap lucky draw,GA n contest...
pasti ada syarat-syaratnya....
syarat-syarat untuk join lucky draw nie adalah....
  • kena follow blog norliza989 dan seindah biasa (done)
  • kena letak blog norliza989 n seindah biasa di bloglist anda (ok dlm blog bloglist deqlis ya http://deqlis-bloglist.blogspot.com)
  • letakkan banner di side bar juga (done)
  • tagg 2 orang rakan dan kena pastikan mereka tahu mereka telah di tagg (done)
  • setelah siap semuanya,tinggalkan link,id anda beserta email di ruangan komen di sini
*ada 5 syarat yang perlu dipatuhi untuk menang hadiah yang di tawarkan*
**lucky draw nie akan berlangsung bermula hari ini 14.06.2011 dan akan
tamat pada  30.06.2011

okay deqlis tag

Cute Mum
Mama Zharfan

MY BIRTHDAY GIVEAWAY

deqlis join...

Deqlis doakan moga panjang umut dan murah rezeki
Hidup bahagia dan diberkatiNya dunia akhirat


deqlis nak tag semua follower laa
cepat join last day hari nie!!!!


Wednesday, June 22, 2011

Dear Haffiz Lucky Draw : Elmo's Or Domo's?



dah add FB juga
ID sis Ellismelia Mohamad

jom join contest sis

my fav pic...
of coz...
Jom uools join!!!
Lucky Draw akan dijalankan dan 10 pemenang akan diumumkan (*ikut penyertaan, lagi banyak penyertaan, lagi banyak cabutan*) Hadiah yang menanti adalah t-shirt icon kartun kegemaran anda (*ikut pilihan tadi*) Elmo's Or Domo's??? 

Exp. Date : 25.6.2011 : 12.00 midnight

Monday, June 20, 2011

"Free Earphone...Lagi.."


Join GA yg dianjurkn oleh http://sayasukamalek.blogspot.com/.

deqlis tag
makbed
fieda
nana
CK
Alycia
cute mum
Tiefazatie
shaizhar
cik rose cute

~ 2nd GA fieza79 | FM from Genting ~


Join 2nd GA yg dianjurkn oleh fieza...http://fieza79.blogspot.com


deqlis nak tag
mizayusof
zanna
jieda
shaizhar

Wednesday, June 15, 2011

Our World, Their War




Jika di lihat pada syarat-syaratnya (sila rujuk link di atas untuk maklumat lanjut), deqlis kena membuat pilihan A atau B.. maka deqlis pilih A . sebabnya?? taraa!!!..



wahh!! inilah episod berangan deqlis ..hahaha (kengkonon kan?) hihi..seronok berangan nie... bumblebee tue deqlis pilih mestilah sebab dia mengengat lagi bombastik... kecil tetapi mantap...lagi mantap kalau di beri kuasa tambahan kan??. ... bak kata org kecik2x cili padi, sekali beraksi pasti berjaya menumpaskan kejahatan!!...

GSC-EON Bank Credit Card website at http://www.gsc-eonbankcard.com Ultimate Movie Card Facebook fanpage at http://www.facebook.com/TheUltimateMovieCard


Okaylah uools...sebenarnya deqlis terjebak dalam contest Nuffnang Premiere Screening nie iaitu Transformer 3: Dark of the Moon yang bakal di tayangkan di Pawagam JULAI nanti...

nak suruh ku citer???  orait...!

Untuk memenangi pair of passes citer nie kena buat satu blog entry tentang  “Our World, Their War” dan terdapat dua pilihan yang perlu di pilih iaitu:
1. Beritahu kami bagaimana anda akan melindungi dunia daripada Decepticons, dan Autobots manakah yang akan  menjadi pilihan anda untuk berubah melindungi dunia.
2. Beritahu kami bagaimanakah anda akan menentang Autobots dan memusnahkan dunia,  dan Autobots manakah yang menjadi pilihan anda untuk berubah memusnahkan dunia.

Di setiap entry yang di buat hendak la meletakkan gambar bagi memeriahkan lagi entry kita dan gambar yang ingin di letakkan bolehlah di ambil daripada The Ultimate Movie Card Facebook Fanpage disini untuk memeriahkan entri uools tue....

nak join cepat...!! klik sini untuk info lanjut mana tau rezeki kan?? mudah2an..Amin....
nie contest page...layan..!

okay....siapa2x yang nak dapatkan The Ultimate Card tue cepat2x sign up sekarang!...leh laa layan Transformer 3....

  Our World, Their War...!!
 haha..jom tgk mereka berperang!!...(kita tak berperang..harap2x Malaysia selamat hehe)..tp amik feel dalam movie yg best nie okay:-)








entri ini juga di cp di sini

Monday, June 13, 2011

4th Batch GIVEAWAY Deqlis - Teka Percutian

**sticky post hingga 13 JUN**


Okay... untuk GA keempat deqlis pada bulan Mei ini akan berlangsung selama 3 minggu dari 
19 MEI - 13 JUNE 2011. 
Semua dijemput join & memeriahkan GA ke 4 
ini yg di beri nama 
"4th Batch Giveaway Deqlis- Teka Percutian".

INFO LANJUT KLIK SINI

Thursday, June 9, 2011

Markah Mini GA utk 1st Batch Contest Deqlis

Contest Aku Dan Payung


click banner 2 join 
dateline: 30.6.2011 


Wahai payung yang kami pinjam,
Rupamu Kuning besar sekali,
 Kami bertiga amik melaram,
Posing reramai seronok sekali.

Payung bukan sebarang payung,
Payung Pengantin Raja Sehari,
Kami bertiga laa penjaga payung,
Pengantin datang kami berlari.


lari p payung pengantin daa....hehe....:o))

deqlis nak tag:
cik rose cute
tiefazatie
joes Lie

Giveaway | Cik Bambam nak minta TOLONG!



JOEL LESLIE dan NANAKIMIE referrer deqlis
(dua2 tag deqlis)

>>> sila tekan banner yang comeyyy kat atas ni kalau nak join <<<

hopefully dapat menang apa-apa kat GA ni ;)

7 Jun hingga 13 Jun tepat jam 11.59 malam
hopefully dapat menang apa-apa kat GA ni ;)

okay, korang mesti join. jgn lupa bgtau 
SAYA, DEQLIS ADALAH REFERRER ANDA ;)



Nak menang tiket wayang dan headset? jom join contest ini.
dan nak menang sesuatu? jom teka percutian saya.
NAK MENANG IPAD2? KLIK SINI

1st Anniversary My Online Boutique Contest


di tag oleh Jaa

This contest start from 1 June 2011 until 30 June 2011.

tagline: 
My Online Boutique the best choice for you.
tag:
cik rose cute
cikbintang
azatiesayang
cute mum
nana

nk join klik banner k...

7th Anniversary GA!!!!!


tag:

Cute Mum
Azatiesayang
MZ


Deqlis nak wish!

happy 7th Anniversary..
Moga kekal bahagia berpanjangan.
Sedangkan lidah lagi tergigit.....namun d way menghadapi dengan sabar dan keimanan pastu membuah kemanisan berumahtangga... Moga ceria selalu dan dirahmatiNya.

daripada Deqlis n Hubby

Giveaway: Dania Alisha 1st Birthday



Cute mum buat ga sempena birthday alisha.

seronok jer dania nnt papa dan mama akan bawak g main kat tmn hiburan.
deqlis rasa cute mum nak bawak g Genting kot. Sebab cute mum pun g honeymoon kat sana..hehe

saper yang nak meneka jugak tu jom klik banner.

happy birthday dania alisha!



Nak menang tiket wayang dan headset? jom join contest ini.
dan nak menang sesuatu? jom teka percutian saya.

NeenaAnuar GIVEAWAY "Autumn In Melbourne"!


nak join klik banner


"SAYA tersenyum keseronokan + "ayak liuq meleleh pak itam tersengih"...aik nyanyi lak aku? hehe....tengok pic2 neena gonjeng yang gojes lagi debaboom DALAM MENJELAJAHI SIRI PERCUTIAN NEENAANUAR SELAMA INI KERANA saya dok berangan ala-ala Filem Hindustan hihi..tengok neena dlm tu macam Ai sekali dok ada dalam gambo...hahaha!!... nak-nak bila tgk gambo di negara kangarooo tue saya terbayang pulak Neena gonjeng ngan hb seakan seperti Shah Rukh Khan & Kajol dalam filem Kuch Kuch Ho Ta Hai gituw... terasa hati bila laa dapat ku jejak kaki di sana...(konon nak perasan jadi Kajol/Aiswarya Rai togeder-geder posing bawah pokok dan dedaun Mohabatein.....ekekekeke) Memang enjoy laa tengok...kira cuci mata saya laa... terpesona tengok negara orang... apa yang neena kongsikan menceriakan hari-hari saya....walau tak pernah jejak kaki lagi tapi bila baca entri neenea terasa macam Ai dah jejak U!...dpt menikmati keindahan lagi bila saya perasantan jap macam Aiswarya Rai  dok pusing2 keliling pokok ngehh ngehh ngehh... pastu tengok jer gambo header pun dah cun...neena pun dah gaya model tau..:-) thank sudi share info menarik percutian tu:-) I Likeeeeeeeeeeeeeee!! kat mana nak tekan butang nie..hehe:-) Harap leh share lagi macam2 in future:-)


DSC_0334 copy
this place are really stunning! beautiful! marvelous! and awesome!!
"Gambo nie laa Neena gojes macam Kajol...."
lagi satu deqlis suka sebab tuan empunya badan pandai posing menarik:-)

dan sebab deqlis suka sangat blog neena nie..deqlis dah masukkan dalam bloglist fav deqlis kat sini

keep in touch!

deqlis nak tag
cik rose cute
Nanakimie
hairuliza
azatiesayang
eB


Contest of fasham Blog



For the second time from fasham blog  diwujudkan

Fasham presented

the second contest

to spice up the spirit of competition for 


contest in the blog world

Nak Join Klik Di bawah

http://fasham87.blogspot.com/2011/05/contest-of-fasham-blog.html

dEQLIS Nak tag
Shaizhar
Tiefazatie

"Kalau Saya dapat RM300"


Assalamualaikum ....


Kali ni deqlis join giveaway dari kak Safra Shukry,.klik banner ek kalau korang nak join,.hehe,.giveaway ni best sebab die nak bagi hadiah RM300 cash kat kite-kite yang menang!,.siyess nie....tak percaye??,.,.kalo tak pecaye,moh kite ke sane sekarang,... 


haa dpt settle insurans keta semua bagai.....
hrp 2x leh berjaya...AMin.....
timacih jua buat penganjur yg sudi sedekah duit buat kawan2x...

deqlis nak tag:

Nana
nanakimie
jieda
cik rose cute...

tarikh tutup:

15 JULAI 2011

Wednesday, June 8, 2011

♥...Love2cook Malaysia turns 2 & A Giveaway!...♥


Join GA yg dianjurkn oleh geng msk2 atie iaitu LOVE...http://love2cook-msia.blogspot.com sempena 2nd Anniversary blog msk2 beliau.Tahniah Love!!

deqlis Tag
mizayusof
fieda
cik rose cute
shaizhar

SimplyStyle Collections MidYear Giveaway





KLIK ATAS UNTUK JOIN =)

deqlis join!

Tuesday, June 7, 2011

Cik E 1st GA



SIAPA BERMINAT SILA KLIK BANNER YER
Zanna
cik rose cute
jieda

KLIK 1 my HB banner plzzz!!

My Blog List1