jgn lupa click my heartbeat banner yer!! tq syukran merci tocey Arigatou Gazaimasu Gracias terima kasih

Pages

Followers

Thursday, July 14, 2011

My Romantic Moments Giveaway!


Klik banner untuk join..


Masa nie kami berdua bercuti di Bukit Tinggi, Pahang..suasana sejuk dan nyaman membuatkan hati kami girang dan gembira bersama. Tambah2x lagi en hubby membuat kezutan dengan menghadiahkan coklat kegemaran deqlis....ha ha..bertambah ceria dan berposing laa kami... Klu ikutkan kami bercuti berdua jer..memang susah nak cari port untuk bergambar berdua...asik kau amik aku, aku amik kau..hehe....
.tetiba en. hb deqlis dapat idea...

kami naik ke tangga menara sampai laa atas... kat situ ada dinding tangga yg boleh dijadikan stand kamera... maka tersenyum2x giranglah kami dapat bergambar sama...  mmg sweet moment sebab tempat tu kami berdua jer conquer ..heheh...dan inilah percutian kali pertama kami berdua di Bukit Tinggi. Mmg ala Paris..nak g Paris tak mampu lagi.. walau di Malaysia shj, kami berdua tetap happy...bersyukur dan meninggalkan kenangan romantik dlm lipatan sejarah percintaan kami...moga terus berkekalan ke akhir hayat..

timaceh sudi baca..

sebenarnya deqlis join GA tau..
nak join?




2 comments:

  1. Salam Deqlis..jom join http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/07/yana-yassin-birthday-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. hello!
    akak menang contest sy :)
    lovegiftsforher.blogspot.com
    TQ

    ReplyDelete

KLIK 1 my HB banner plzzz!!

Blog Archive

My Blog List1