jgn lupa click my heartbeat banner yer!! tq syukran merci tocey Arigatou Gazaimasu Gracias terima kasih

Pages

Followers

Friday, July 15, 2011

"Contest: Saya ada Cash RM1000..!!"

MyEm0.Com
Syarat:

-  Harus follow blog fiQ'Ra & Afiq done
-  Harus listkan blog fiQ'Ra di bloglist (done dlm http://deqlis-bloglist.blogspot.com ye)
-  Harus ada alamat di Malaysia yes
-  Harus Tag 3 rakan awak done
-  Harus copy gambor duit di atas tu pada entry awak
-  Harus buat entry, tajuk "Contest: Saya ada Cash RM1000..!!"
- Last, harus tinggalkn link awk di sini

Homework awak:

-List kan 2 benda yang awak nak dengan adanya cash RM1000- 

Deqlis sebenarnya dah lama teringin nk buat roti dan biskut raya sendiri...jadi 2 perkara yg perlu ada untuk nk capai keinginan nie adalah

Breadmaker dan Oven

(toaster oven dah ada..cuma kecik sangat..tak sesuai utk masak kek/roti.biskut...)

klu dpt cash RM1000 tentu laa nak beli 2 perkara tue..

nak tag:
azatiesayang
nanakimie
julee
















Kalau leh tolong,..jasa mu ku kenang!!..
Tolong....tolongg..tolongg...

1. Klik LIKE this page..

http://www.facebook.com/MyWrangler?ref=ts

2. Then gi
http://apps.facebook.com/mywranglerway/

kat "search photo" type "Ellismelia Mohamad" then kuar gambo saya pakai baju biru...then LIKE yer..

klu leh guna gak ID mak/ayah/adik beradik/kawan dan tlg vote byk2x..thanks u..

atau sertai GA saya di SINI.. Timaceh

No comments:

Post a Comment

KLIK 1 my HB banner plzzz!!

Blog Archive

My Blog List1