jgn lupa click my heartbeat banner yer!! tq syukran merci tocey Arigatou Gazaimasu Gracias terima kasih

Pages

Followers

Saturday, February 26, 2011

Contest: DUBAI MAKE IT REAL FOR ME BEBEH!.

Klik Banner Untuk Join..atau SINI

title:  Contest: DUBAI MAKE IT REAL FOR ME BEBEH!.


entry pilihan: 

DUBAI: what you need to know about..


Assalamualaikum, hai korunkkkkkk (trademark cik epal) klu deqlis biasa cakap hai uoolss!!! ngeehh ngeehhh ngehhh....Deqlis suka sangat baca entri pasal Dubai nie..terasa macam nak pergi jer... tp tak berkesempatan lagi...klu cukup ongkosnya panjang umur insyaAllah sampai kot...atte klu leh nak round d world lah... jadi deqlis suka baca2x dulu ..berangan2x dulu:-)



Deqlis suka sangat tengok mercu tanda  Burj Al Arab tue..syahdu jer rasa... mula berangan nieh kengkonon encik kekanda melamar ku atas mercu tue....isshh kuat tui berangan niehh... atte encik hb dah melamar lama dah pun..itu pasai deqlis dah kahwin miahahaha... mana tau berangan2x deqlis nie leh menang contest lak..yabedabedu..ngeh ngeh ngeh..

Pastu deqlis suka sangat klu dapat ke Dubai nie nak masuk mall terbesar nie...lagi best nak cuba indoor skii tue...

Google: Mall of Emirates~ besar bukan?


google: indoor skii
wah sekali lagi berangan meluncur laju jer deqlis kat sini... jgn sampai jatuh tergolek udah... klu terjatuh pun tetiba mamat dubai tolong selamatkan....eceh... mula nak berangan tetiba en hb dtg gedebushhhh!!! oppss tetiba bayang ala2x filem hindustan kih kih kih.... ape2 ajer laa deqlis nie kih kihkih..tetapi mmg syiok klu berangan2x ada kat dubai nie... hmm ntah bila dapat jejak kaki kat sana yer... silap2x hb masa tu angan2x di atas berlaku pada anak dara deqlis (issh berangan lagik nie kih kih kih) anak pun lum ada...haha.. moga ada laa ya...Amin..doa2x kan yer..:)

Pastue deqlis teruja sangat tengok Water Theme Park WILD WADI nie... Memang sangat best... 


wah! tengok nfank's dapat bergambar depan Wadi Wild nie....bertuahnya badan..
syiok nyer nfank's dpt ke sana ya...


Deqlis?? tentulah berharap suatu hari nanti berpeluang pergi melancong macam tue.. Tapi kalo dapat Sourveir dari Dubai pon ok gak!.. heheh.. deqlis nak Unta Dubai tue.. Sebab kat Malaysia takder unta... dan Unta Dubai tue sungguh comel... jika deqlis jaga dia mestilah bertambah-tambah comel unta tue di dalam almari kaca deqlis.. Boleh laa eh?? 

p/s: Semua gambar diambil dari entri tersebut..

Tarikh Tutup:
26 Februari 2011
2 March 2011
Jom Join HeartBeat!

1 comment:

  1. thanx for joining sayang! link will be updated soon.. :)

    ReplyDelete

KLIK 1 my HB banner plzzz!!

Blog Archive

My Blog List1