jgn lupa click my heartbeat banner yer!! tq syukran merci tocey Arigatou Gazaimasu Gracias terima kasih

Pages

Followers

Wednesday, June 1, 2011

1st GiveAway by Wan Myzura Collections

(STICKY POST)
KLIK BANNER UNTUK JOIN.

(Jangan lupa mention Deqlis as Referrer yer...TQ)

Jom ramai2 kita join 1st GiveAway by Wan Myzura Collections yang dianjurkan oleh

Deqlis nak tag kat semua yang singgah kat blog ni.
& semua yang suka berkunjung ke blog deqlis nie:-) atau yg nie..
      
Tarikh tutup penyertaan pada:
31.12.2011 


Referrer Deqlis: Cempaka Kuning

11 comments:

  1. akak!
    mekaseh tag..
    nt saye join..
    =)

    ReplyDelete
  2. As salam.

    Gudluck Deqlis.

    Tq Deqlis ltk CK sebagai referral.

    ReplyDelete
  3. Cik Ezy: sama kasehh:-)

    cempaka kuning: thanks n gud luck tu you too:-)

    mommie yuyu: orait n gud luck..ngn lupa akak as referrer k:-)

    ReplyDelete
  4. tQ jemput mama yea,,nty mama join.

    ReplyDelete
  5. jom join ga saya

    http://queenroszaliza.blogspot.com/2011/04/queenpink-lucky-follower.html

    ReplyDelete
  6. thanx deqlis join teka teki saya tadi tu. bagus jugak cadangan deqlis. baru terfikir. hehehe thanx tau! pnyertaan diterima!

    ReplyDelete
  7. Hai! Salam kenal...Saya follow kamu..

    http://hairuliza-anakku.blogsport.com/

    ReplyDelete
  8. Salam...
    Abg eq akan umumkan keputusan GA 'I LIGHT U' pada Jumaat ini, 20/5/2011 pukul 10 pagi. TQ

    ReplyDelete
  9. salam deqlis,..ni CM tagged deqlis,.hehe,.kt sni,.sudi la join ye,.

    http://blogcahayamama.blogspot.com/2011/06/kalau-saya-dapat-rm300.html

    ReplyDelete

KLIK 1 my HB banner plzzz!!

My Blog List1