jgn lupa click my heartbeat banner yer!! tq syukran merci tocey Arigatou Gazaimasu Gracias terima kasih

Pages

Followers

Sunday, February 24, 2013

Best Vacation Photo

Salam uools...dah lama tak join contest...hari minggu nie jenjalan bw ternampak contest nie...so deqlis nak join laa... (setelah lama tak menyertai contest...rindu ngan blog contest ku ini).... Contest anjuran Ann Zanyra mengenai Best Vacation Photo...so sesiapa yg nak join jom laah...:-)

Best Vacation Photo deqlis....percutian ke Langkawi... mmg bestt uools...
Percutian di Langkawi masih segar dalam ingatan...selama 6 hari 5 malam...
klu ke Langkawi tak sah jika tak bergambar di Dataran Helang...:-) tgk helang rasa macam nak terbang mcm helang..:-)
Makin cantik Dataran Langkawi nie... dengan langit biru dan suasana dah macam di oversea..
mmg cantik...dan memukau mata memandang...:-)


 Suasana indah di Pulau Payar...pantai indah, byk ikan-ikan yg cantik-cantik disini...malah shark pun ada..
ketam-ketam banyak bertenggek di batu-batu...batu karang yang cantik...ohh indahnya alam ciptaanNya ini...
Sempat melakukan aktiviti snorkeling...coral laut yg besar dan cantik dihiasai dengan pelbagai spesis ikan...mmg menakjubkan...subhanallah..!!

Kenangan berada di Beras Basah Island...

Panorama dari puncak gunung Mat Cincang...selepas menaiki cable car kita bakal menikmati tiupan angin dan berasa dingin ala-ala di Cameron Highland di sini... suasana nyaman dan menerujakan...


banyak lagi lokasi menarik di Langkawi...
buat yg berkunjung ke sana..tidak lupa juga aktiviti shopping pinggan mangkuk dan coklat dengan harga bebas cukai...mmg bestt... 

haa..marilah join contest nie
hadiah macam kat bawah nie...doa2x kan lah Deqlis menang...dan moga anda juga berjaya...:-)
Salam kenai dan jika nak baca entri deqlis silalah ke sini

Hadiah : Update (tukar voucher JJ ke cash)

  • Tempat pertama : FM + Cash RM50 
  • Tempat kedua    : FM + Cash RM20
  • Tempat ketiga    : FM + Cash RM10
  • Saguhati

nk join?
jom ke blog Ann Zanyra

nak tag?? semua laa yg dlm list blog contest deqlis nie..:-)
jom join yer..:-)

dan utk Ann Zanyra..salam perkenalan:-)

2 comments:

  1. hye deqlis...thanks sudi join cntest kami..good luck:)

    nice photo

    ReplyDelete

KLIK 1 my HB banner plzzz!!

My Blog List1